Automotive

Maatwerk interieur, past als fabriek

Jonkman’s Stofferingen is specialist op het gebied van autostoffering, we houden ons bezig met Interieurs van nieuwe auto’s, oldtimers en bedrijfswagens. Daarnaast bieden wij een stoelreparatie service waarbij een beschadigde stoel op zeer korte termijn in originele staat hersteld wordt.

Before

After

Moderne auto's

Voor moderne Autos verzorgt Jonkman’s stofferingen het gehele traject vanaf het parkeren van de auto in de werkplaats tot het ophalen. We maken complete interieurs in bijvoorbeeld een andere kleur en leersoort, of we passen alleen bepaalde delen aan. We werken met originele OEM leersoorten van de grote Duitse automerken, en vaak kunnen we ook de originele stofsoorten leveren.

Old timers

Wat we met nieuwe auto’s doen kunnen we ook met oldtimers. Ook wanneer het interieur van een project niet helemaal compleet is kunnen we er vaak nog wel voor zorgen dat de puzzel weer compleet wordt. In de leercollectie zit ook een speciaal oldtimer leer, dit leer is kopgeverft en is op dezelfde manier gemaakt als vroeger. Dit zorgt bij oude Autos voor de juiste uitstraling.

Before

After

Stoelreparaties

Elke week houden we ons bezig met het repareren van autostoelen. Vaak verwerken wij alle aanvragen op de woensdag.  Veel voorkomende schades bij specifieke modellen hebben wij al eerder gerepareerd en de juiste materialen hebben we dan ook in huis. Dit zorgt er voor dat we de meeste schades binnen een week na aanvraag kunnen verwerken. Door met de juiste leveranciers te werken kunnen we de schades ‘zo goed als onzichtbaar’ repareren.

Motor- en brommerzadels

Terug naar origineel of juist een custom-made zadel. Een eigen ontwerp, logo’s, waterdicht kunstleer of echt leer. Voor iedere situatie maken wij een mooi zadel.
Reviews

Kom in contact!

All Rights Reserved © 2024