Designmeubels

Van hobby naar droombaan

Voor designmeubelen kunnen we een totale renovatie aanbieden. Dit houd in dat we de hele bank strippen tot we alleen de houten romp overhouden. Daarna monteren we nieuwe veren en plaatsen we een door de klant gekozen schuimvulling. Dit maken we af met een hoes van schitterende stof of leer. We hebben een collectie van onder andere: Kvadrat, De Ploeg en Ohman Leather. Uiteindelijk leveren we een nieuw, maatwerk meubel af waarbij u ook nog eens bijdraagt aan het verduurzamen. Gezien er geen nieuw meubel hoeft worden aangeschaft en de oude niet wordt weggegooid.

Ruim assortiment

Jonkman’s Stofferingen heeft een ruime keuze in stoffen en leer. Ik heb mijn assortiment met zorg samen gesteld en sta daarmee volledig achter de kwaliteit van mijn materialen.
Jonkman’s Stofferingen heeft de gehele collectie van De Ploeg in het assortiment maar ook kwaliteitsleer van Ohman en daarnaast bijzonder kunstleer en synthetische stoffen zodat er voor iedere toepassing een geschikt materiaal beschikbaar is.

De beste materialen

Als we dan toch tijd en energie moeten steken in het vernieuwen van een kwaliteitsmeubel dan dunnen we dan ook maar beter met mooie en goede materialen doen.
Jonkman’s Stofferingen richt zich vooral op:

• Complete stoffering
• Reparaties van binnenwerken of losse naden
• Nieuwe kussenvullingen
• Klassieke stoffering

Reviews

Kom in contact!

All Rights Reserved © 2024