Maatwerk

Van hobby naar droombaan

Wat begonnen is als hobby in de schuur ’s avonds is uiteindelijk de basis geweest voor jonkman’s stofferingen. toen bestond het alleen nog maar uit het ‘pimpen’ van ouderwetse stoelen maar tegenwoordig pakken we alles aan op het gebied van meubels, auto’s boten en campers en dit met de mooiste machines en moderne werkplaats.

Stof en leder assortiment

Jonkman’s stofferingen heeft een met zorg samengesteld assortiment leer en stof. Jonkman’s is een officieel verkooppunt van De Ploeg stoffen, en verkoopt alleen kwaliteitsleder uit Duitsland van Ohman of Hans Reinke. we zijn van mening dat als er toch veel energie moet worden gestoken in het stofferen van uw meubel dat we dit dan ook met mooie materialen moeten doen.

Klassieke stoffering

We staan ook voor u klaar wanneer het gaat om een antiek meubelstuk. klassiek meubelstoffering is een uitstervend ambacht, om deze reden wil jonkman’s dit dan ook in ere houden. Bij een klassieke stoffering is het in de meeste gevallen noodzakelijk om het meubel compleet opnieuw op te bouwen. Vaak zijn de singels verzakt en dit is de onderste laag van de stoffering. Bij een complete renovatie blijft dus alleen het houten frame nog over, de rest van uw meubel zal dan helemaal nieuw zijn! We hebben hiervoor natuurlijk ook nog de ouderwetse ‘echte’ velours van wol of mohair in het assortiment. Wat dat betreft gaan we echt terug in de tijd!

Reviews

Kom in contact!

All Rights Reserved © 2024